24.7.22

MANIFESTINI: MAAILMAN TILA - MISSÄ ME OLEMME NYT??

 

MAAILMAN TILA: MISSÄ ME OLEMME NYT??

Minulta on kysytty minkälaisena näen maailman vuonna 2022??

"Nykymaailma on täysin sekaisin, mielisairas, kaoottinen, ahdistava, Täysin skitsofreninen. On kuin se olisi käännetty arvot mukaan lukien ylösalas. Kaikki vanha on pilkan kohteena sitä ei enään arvosteta. vanhat ihmiset joiden kuuluisi saada arvostusta saavat halveksuntaa. Vanhat ihmiset ovat muuttuneet hyödyttömiksi talouden osavuosikatsauksien valtaamassa maailmassa.

Koko ajan meitä patistetaan omistamaan, ottavan, täyttämään elämämme materialismilla, romuilla jätteeksi päätyvällä roskalla joilla emme kuitenkaan tee lopulta mitään.

Kertakäyttö on siirtnyt ihmisiin, kertakäyttöystävyys, pinnallisuus, vain itseään ajattelevat annetaan menestyä. Menestyjät ovat yleensä niitä jotka kykenevät vihaamaan, valehtelemaan ja ediustamaan väkivallan sekä rikollisuuden erimuotoja.

Valehtelemme ja annamme katteettomia lupauksia koska tiedämme sen satuttavan sillä satuttaminen on nykyaikana hyväksytty hyve. Mitä enemmän kykenet loukkaamaan sitä enemmät saat kunnia ja mainetta pääset tekemään sitä jopa julkisuuteen. .Hyväksymme sokeasti sanan ja ilmaisuvapauteen vedoten anonyymin loukkaamisen jopa yksityisyyttämme loukataan. Kasvottomat, pelkurimaiset nimimerkkien takana julkaisevat tietoja, yksityiskohtia, pilkkaavat ja loukkaavat jopa kunniaa toisista mutta ovat itse piilossa ja vetoavat mielipidevapauteen. Missä on vastuu??

Me halveksimme ja koemma turhaa kateutta heistä, jotka mittaavat itseään varallisuuden, kallin auton, ja veneen kautta, kodin jossa asuvat sekä muun omaisuuden kautta mutta todellisuudessa kuitenkin halveksijat, kateelliset idiootit itse haluavat niitä samoja asioita, mittaamaan omaa menstystään. Varallisuudesta ja varsinkin rikkaudesta on tullut mielisairas pakkomielle. Luulevatko nämä saavansa kaiken mukaansa kun ovat kuolleet??

Yksin ollessani, hiljaisuudessa seuraten tätä maapallon kokoista mielisairaalaa unelmoin toisenlaisesta maailmasta sillä tämä nykyinen ei ole antanut kuin valheellisia, vääriä lupauksia, Jatkuvia epäonnistumisia, kipuja.

Tämä maailma haluaa vain turmella minut, tehdä minut osaksi tunteetonta kertakäyttömaailmaa, Tämä maailma olettaa tuntevansa minut vaikka tietävät olevansa itse eksyksissä. tämä maailma yrittää riistää minulta jopa unelmat, taivaan ja tuulen…

Tämä maailma haluaa rikkoa minulta Jumalten tieni... Sen tien jonka päässä minulle on luvattu uusi elämä.