25.7.22

UKRAINAN SOTA: SUOMI TOIVOTTAA VERITURISTIT TERVETULLEEKSI TUPPUKYLÄÄN

 

Torstaina 24.02.2022 kello 5:31 alkoi Ukrainan Tasavallassa laiton ja oikeudeton sota jonka aloitti Venäjän Federaation armeija oltuaan ensin viikkotolkulla “sotaharjoituksissa” samoilla paikoilla. Hyökkäyksen alettua eurooppa, sen maat mukaan lukien Suomi oli mukana tekemässä pakotteita Venäjää vastaan joka oli ja on edelleen tehokas veretön tapa reagoida laittomiin sotiin katkaisemalla suhteita, instrumentteja sekä taloudellisia mekanismeja pyrkimyksenä saada sodan aloittaneen valtion päättäjät ymmärtämään laittoman sodan hinnan ja seuraukset.

SUOMI JA RUOTSI NATOON

Suomi laittoi ukrainan sodan ensihetkien vallitessa yhdessä länsinaapurimme Ruotsin kanssa hakemuksen puolustusliitto NATO:n jäseneksi osoittaen olevansa vihdoin valmis jättämään junttimaisen suomettumisen taakseen ajattelemalla kerrankin omilla itsenäisillä aivoillaan unohtaen venäjän viimeinkin sisä ja ulkopoliittisista päätöksistä ja myös mukaanlukien puolustuspolitiikka. Suomi näytti uskottavalta länsimaalta Heinäkuuhun asti jolloin perinteinen junttimainen suomettuminen kadotti moraalisen älykkyyden juuri keväällä länsimaalaistuneesta suomesta.

KESÄ 2022: VERIBENSA JA VERITURISMI

Kesällä 2022 alkoi  suomalaisten “Veribensan” hakeminen itärajan toiselta puolelta ja kysyttäessä miksi vastaus oli: Ne on eri ihmiset kuin ne jotka sotivat” Itsekyydellä sokeutuneet juntit eivät siis ymmärtäneet että polttoaine tulee Venäjän valtion varastoista ja siis samoista varastoista joiden kaupalla rahoitetaan laitonta sotaa ukrainassa. Jokainen suomalainen joka käy venäjän puolella tankkaamassa rahoittaa suoraan siis aivan suoraan sotaa jossa murhataan, raiskataan ja isketään siviilikohteisiin.

Veribensan jälkeen suomalaiset avasivat rajansa myös toiseen suuntaan kun aiemmin keväällä vihattu venäläinen toivotetaan nyt tervetulleiksi turisteina. Suomalainen moraaliäly lopetti toimintansa juuri siihen paikkaan. Ei ymmärretä että näiden turistien joukossa on niitä jotka antavat täyden hyväksynnän Ukrainan tapahtumille, hyväksyvät vallanhimolla sokeutuneen diktaattorin toimet maassaan. On myös muistettava että vain varkkailla on venäjällä varaa matkustaa. Voidaan oikeutetusti pohtia mistä ne rahat ovat peräisin.

Suomi siis päästää venäläisiä suomeen rentoutumaan, hemmottelemaan perhettään lapsiaan myöden kun samaan aikaan verituristin maamiehet teurastavat, raiskaavat ja tappavat perheitä ukrainassa. Voisin väittää että suomessa on nyt turistina tai on tulossa turistiksi venäläisiä jotka ovat olleet ukrainassa terroristi-iskuja tekemässä.

NATO, VENÄJÄ, “VERITURISTIT” JA SUOMI

Junttikulttuurilla suomettuneen suomen olisi jo nyt korkea aika päättää onko se oikeasti, uskottava ja sivistynyt länsimaa kuten balttian maat ovat vaiko edelleen se säälittävä venäjää pelkäävä ressukka. Ukrainan laiton sota on nyt vedenjakaja jossa keskilinjaa ei enään ole vaan on Joko Tai!! Joko vedämme NATO jäsenhakemuksen pois ja ryhdymme täysipäiväisesti hemmottelemaan venäjää/venäläisiä Tai sitten menemme NATO:on ja ryhdymme käyttämään viimein omia aivojamme.