24.9.22

YLIOPPILASKIRJOITUKSEN AUTISMIMOKA AVASI VANHAT HAAVAT

 


Ylioppilastutkinto­lautakunnan "Autismimoka" nollasi kaiken sen arvokkaan työn mitä Autismiliitto sekä mitä me autisminkirjoiset olemme tehneet. NYT mielisairaan leima on ja pysyy arjessa. Olisikohan tässä "Kiihoittaminen kansanryhmää vastaan" rikosnimikkeelle aihetta.

RIKOSLAKI:

“Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammautumisen perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi”

Ylioppilastutkinto­lautakunnan moka avasi nyt uuden väylän,jopa perustellun syyn ja motivaatiota lähettää meille autisminkirjoisille vihaviestejä. Ylioppilastutkinto­lautakunnan tapa pahoitella asiaa ei myöskään kestä päivänvaloa. He pyysivät anteeksi liitolta mutta ei suoraan heiltä joita tämä koskee.

On syytä epäillä väärän tiedon tahallista levittämistä jonka vain ja pelkästään Autismiliiton aktiivit huomasivat. Muutenhan tähän ei todennäköisesti oltaisi edes puututtu antaen avoimen hyväksynnän leimata autismi mielisairaudeksi. Väärän tiedon tahallisesta levittämisestä kertoo nimenomaan Ylioppilastutkinto­lautakunnan olemattomat ennalta ehkäisevät toimet. Pelattiinko tässä ajatuksella:

“Ei tätä kukaan huomaa, laitetaan jakoon vaan.”

Ylioppilastutkinto­lautakunta oli valmiina hyväksymään väärällä tiedolla varustetun tehtävän siis jollakin ennalta sovitun vastauksen. Autismiliitto siis pilasi jonkun suunnitelman.

Olen nyt todella surullinen, Vihainen ja peloissani. Surullinen siksi kun tämä koskee minua, koen tulleeni jälleen kerran yhteiskunnan henkisen väkivallan kohteeksi rinnastettavissa suoraan koulukiusaamiseksi.Koulumaailmassa jouduin juurikin autismin vuoksi kouluväkivallan kohteeksi ja nyt taas. Koulussa koetun väkivallan haavat avautuivat.

Vihainen siksi kun ylioppilaslautakunta ei itse mokiaan huomannut vaan päästi tarkastamatonta, leimaavaa tietoa julki ja peloissani siksi kun tiedän tällaisen yllyttävän vammaisfobistisia vihaviestien lähettämiseen.