1.10.22

AJATELTAVAA: MIKSI VIHAMEDIA KELPAA VALTAMEDIALLE MUTTA EI UUTISHARRASTAJA

 

Maalittamisen ennaltaehkäisyä vai pakkomielteistä flirttaamista koska vihasta on pakko tehdä mediaseksikästä. Valtamedia markkinoi heitä jotka vihaavat valtamediaa. Missä järki?

Vuonna 2019 eräs tunnettu vihamedia maalitti rajusti, röyhkeästi pelkurimaisesti Yleisradion erästä naistoimittajaa ja samoihin aikoihin Oikeudessa puitiin tämän vihamedian osuutta toimittajaa vastaan tapahtuneista epämiellyttävistä asioista.

Samana vuonna Yleisradio palkitsi ilmeisesti hyvin tehdystä maalittamisesta samaisen vihamedian päätoimittajan tekemällä hänestä ihan Perjantai Dokumentin. Siis Yleisradio antoi palkkion sellaiselle joka hyökkäsi ja yllytti muita hyökkäämään yhtä yleisradiossa työtätekevää vastaan. Mielisairasta mutta paljastavaa miten vihamediaa flirttailemalla valtamedia pyrkii saamaan ennaltaehkäisyä maalittamiselle.

Yleisradio toimii muutenkin viha ja valemedioiden markkinointialustana. Yleisradion Valheenpaljastaja sivusto on kuin linkkihakemisto vale ja vihamedioille. Sinisilmäisenä he luulevat tekevänsä haittaa moittimalla ja kyseenalaistamalla sivujen sisältöjä sekä niiden taustalla hyöriviä mutta todellisuudessa kaikenlaiset “valheenpaljastaja” sivut toimivat hyödyllisiinä hölmöinä.

Kun valtamedia otsikoi juttunsa “Varoituslista valemedioista – älä luota näihin sivustoihin” tarkoittaa se listaan päässeille riemuvoittoa. Sivustot ja tekijät ovat päässeen valtamedian niskan päälle, he ovat voittajia. Pääsy valtamedian sivuille mainintana on mitalikahvien arvoinen suoritus.

Ei viha ja valemediaa kiinnosta saada valtamedialta mitään positiivista vaan negatiivinenkin arvostelu toimii hyvänä markkinointina.

Valheenpaljastaja sivuston sinisilmäisyydestä kertoo jopa esittelytekstI.

“Valeuutisista on viime vuosina tullut merkittävä bisnes ja poliittisen mielipidevaikuttamisen muoto, vaikka juuri kukaan ei tarkoituksella kirjoita selaimeensa valeuutissivustojen osoitteita. Ne menestyvät, koska Facebook mahdollistaa niiden leviämisen” 

valitettavasti juuri valtamedian ylläpitämät valemedialistatkin ovat myös osallisena valesivujen menestykseen.

Kun valtamedia alkaa flirttailemaan, miellyttämään ja antamaan palstatilaa viha ja valemedialle kyse on pelkästään maalittamisen ennaltaehkäisevä yritys.

Maalittaminen lyhyesti: 

Maalittaminen on ilmiö, jossa yksi tai useampi toimija kehottaa ja yllyttää suurta joukkoa hyökkäämään yhden ihmisen kimppuun eri tavoin, esimerkiksi lähettämällä vihaviestejä sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa.

Maalittaminen voi ilmetä esimerkiksi suorana tai epäsuorana uhkailuna, tai yksityiselämän tietojen esiin kaivamisena ja niiden vääristelemisenä. Vaikka maalittaminen kohdistuukin usein yksittäiseen ihmiseen, pyritään sillä vaikuttamaan koko organisaation toimintaan tai päätöksentekoon.  (Lähde: Oikeusministeriö)

Uutisharrastaja siis MINÄ en maalita mutta minua (kin) on maalitettu. Minä en vihaa mutta näemmä jostakin syystä minua vihataan. Kun muut saavat viestejä joissa loukataan kunniaa, uhataan tappamisella, yleisesti uhkaillaan, nimitellään laittavat he oikeusprosessin pyörimään, Minä en. Minua kun ei kukaan voi tappaa sillä olen ollut jo kuollut 4 vuotiaasta kun lapsuuteni lopetettiin väkivallalla.

Valesivujen vastapainoksi joku voisi jo ryhtyä antamaan jonkinlaisia puolustuspuheenvuoroja uutisharrastukselle jotka ei kylvä valheita, vihaa ja muuta ikävää vaan pyrkii pysymään asiassa, ollen läpinäkyvä ilmoittamalla jopa yhteystiedot jota valemediat yleensä ei tee.

VICTORIA MEDIA: Tämä kohta 12 vuoden pimennossa oleminen ja että ketään ei tunnu kiinnostavan alkaa viedä pois jopa ihan innostumista. Miksi valesivut ja heidän tekijät saavat paistatella julkisuudessa ja minä en.

Miksi vihamedia tuntuu kelpaavan kaikille valtamediasta lähtien mutta uutisharrastaja ei kelpaa kenellekkään. Miksi minun panostani vähätellään ja valeuutiset ylistetään.

Onko lopultakin kyse kuka tekee ja mitä. 

Kun uutisharrastaja joka sattuu olemaan nainen, joka on aloittanut harrastuksensa alle 8 vuotiaana, on autisminkirjoinen ja kehitysvammainen ylläpitää yksin lajissaan suomen suurinta “Mediajalostamoa” on se niin pelottava ajatuksenakin että mielummin huomio annetaan raavaiden terveiden miesten ylläpitämälle vihalle.

Tämä sama vähättelevä ilmiöhän on nähtävissä Greta Thunbergin kohdalla. Yltiötoksinen testosteroonilla höystetty maskuliinisuus ei kestä kun nuori asperger nainen on paljon aikaan saavampi kuin raavaat miehet.